Målsättningar

Ett av sommarnes mål kommer att vara att fullgöra Botniatrippeln, det har jag nu bestämt för. För att göra det så krävs det att man deltagit och fullgjort följande delgrenar inom 12 månader. Skidning 53 km, cykling 106 km och löpning 30 km.
 
BotniaVasan och skidningen på 53 km kan jag kryssa av, den fullföljde jag i februari. På tur står 106 km i Botniacyklingen som äger rum i juli. Jag cyklade sträckan för första gången ifjol sommar utan större problem, så den oroar jag mig inte för. Den största utmaningen kommer att vara Botnialöpet och 30 km, som hålls i september. Jag har ju i alla fall god tid på mig att träna, och den har redan börjat för fullt!
 
 
Thomas
 
 
 

Nu jäklar!!

Nu har jag ätit utan att tänka på vad jag stoppat i mig en vecka, men nu var det slut på det goda och från och med i morgon ska jag skärpa till mig. Inga kakor på jobbet, inga godispåsar i bilen, inga hamburgare fler än 2 ggr i månaden!! 
 
Nu ska jag tillbaka i min fina rutin jag hade tidigare med träning och mat, nu är det färdigt slarvar. Nu är värsta stressen förbi, så nu kan jag inte skylla på det eller tröstäta längre. Thomas kör med LCHF men dit sträcker jag mig inte, mindre kolhydrater, mindre skräpmat och godis kör jag på. Så ska svullnadskänslan runt magen som uppstått efter mitt slarvande med maten att försvinna! :) Yee, go me!
 
Showen igår gick bra och var awesome!! Jag har uppdaterat flitigt på Instragram (AnnuAkers heter jag där) från showen för att bespara denna blogg med allt för mycket texter och bilder från showen. Men vill ni se bilder kan ni kommentera här, annars lämnar det bort :) Men nu ska vi här käka lite tacos och söndagsmysa, nom nom!!
 
 
Jag hade så roligt igår på alla sätt och vis före, under och efter showen, så det lyckoruset lever jag länge på 
och kommer tagga så till med min träning, för jag fick den där energi-kicken jag verkligen behövt!! NU KÖR VI!

Ready for takeoff!

Tränade mina magmuskler lite nu på morgonen eftersom jag ska visa lite mage ikväll på showen och kände mig lite uppblåst då jag inte kunnat träna på ett tag men nu känns det bättre igen ;)
 
Jag ursäktar ännu den dåliga uppdateringen, men jag LOVAR på måndag drar en bra träningsblogg igång igen!!
 
 

DOMINO - fashion show

Jag  måste få skryta och imponeras av Estenomerna och deras arbete de lagt bakom att få ihop modevisningen DOMINO!! Så nu tänker jag trotsa min princip att göra mera reklam om shower här på träningsbloggen, för denna show är verkligen värd att se! De har en så fin tanke bakom allt och de har fixat så mycket runt själva showen så att åskådarna verkligen ska få uppleva en bra show, och få en bra efterfest när showen är slut! *applåder*
 
Så kom och kika på Estenomernas Fashion Show nu i morgon, lördag 27e april, ni kommer inte bli besvikna!  Kl. 15.00 & 21.30 är showerna, och den senare har K-18. Showen äger rum på Brödfabriken och inträdet är 5 euro och går oavkortat till barnpolikliniken vid Vasa Centralsjukhus (hur fint är inte det?). En liten morot är dessutom att de 15 första får en goodiebag.
 
 
 

one lazy day left

Nåja, i morgon har jag bestämt att min träning drar igång igen! Idag ska jag ännu vila lite och i morgon börjar jag träna som vanligt igen!! :) Ska bli så kul!
 
Jag funderar att jag ska utnyttja LadyLines förmåner och skaffa mig ett skräddarsytt träningsprogram! Det innebär att jag får olika övningar jag ska göra, och jag har möjlighet att 3 gånger i året förnya programmet gratis. Jag har alltså ingen som går bredvid mig och säger hur jag ska göra varje gång, men får ett program var jag får tränat önskvärda musklegrupper! Jag tror det är precis det här jag behöver, jag har nämligen kännt mig lite omotiverad med allt på sistone, kanske för mycket stress?? Jag ska hur som helst boka tid i morgon när jag far till gymmet. Ska bli intressant och spännande, får se vad jag får för program! :)
 
För dessa 2,5 vecka utan gym noteras redan på kroppen, jag har ätit lite för
mycket kolhydrater och rört på mig för lite. Men nu ska jag back to business!!

Att finna inspiration

Vissa gånger kan jag tycka det är svinsvårt att hitta inspiration! Men om jag har något mål så går träningen så mycket lättare och bättre!
 
Eftersom jag inte känner jag behöver riktigt ha som mål att bli flera storlekar mindre i kroppen, så har för tillfället istället som mål att få fastare kropp och starkare kropp. En morot som får mig att finna inspirationen att träna mig mot mitt slutmål är faktiskt att få vara med i fashion shower, även om det är på amatörmässig nivå så är det så roligt! Att ha showerna på både våren och höster gör att jag jobba lite extra just där före showen och det håller mig igång. För det är viktigt att allt du gör ska kännas roligt. Speciellt när du själv och andra noterar framstegen. 
 
Nu har jag dock inte fått träna på snart 2 veckor är jag uttråkad och önskar snoret skulle sluta rinna!! Men alla är vi förkylda ibland och nu har T just precis kommit hem från apoteket så jag ska få lite medicin, så hoppas vi jag snart är kry i hals, näsa och kropp så jag kan börja träna! :)
 
 

Huskurer

Nu är jag så förbaskat trött på att vara förkyld! är inne på 2a veckan, så hit me med alla era huskurer mot förkylning, börjar få träningsabstinens.. och då JAG får det, ja då är det illa!! :)
 
Har ni sluppit förkylningen?? Jag trodde jag skulle, men nehepp, när Thomas började bli friskare då fick jag ordentlig flunssa!
 
 

I brist på annat

Jag har gått och blivit riktigt dunderförkyld igen, så tyvärr blir det nog ingen träning för mig i helgen, så det känns lagom kul. MEN, jag tog mig chansen att då istället ta en promenad med föräldarnas hundar, labradorerna Dixie och Elvis idag då föräldrarna chillar i solen en vecka i södern.
 
Det var så mysigt att gå ut i det fina vår vädret längs med Metviken, och jag blev sååå hundsjuk! Gosh vad jag vill ha en egen hund!!
 
 
 
Finste Elvis och Dixie idag på promenaden längs med Metviken!
 
Annu.

Själv ser man säkert ut så

Eftersom ingen av oss hunnit träna pga förkylning och jobb så har vi därför inte uppdaterat något om det, men hoppeligen i helgen kommer det någon uppdatering om träningen vi gjort igen! :)
 
Men ni måste bara se videon här nedan, de har lyckats fånga de mest knasiga människorna på video!! Säkert ser man själv ut som någon av dem då man tränar, men haha, alltså kolla!!
 
 
 

Läsvärd

Direkt efter tillfrisknandet från magsjukan så drog jag på mig en riktig förkylning, vilket har gjort att jag tvingats avstå från träningen i 1,5 veckas tid. Men nu känner jag att det börjar släppa, så förhoppningsvis är man tillbaka till helgen, redo att börja med lite lugnare träningspass.
 
När man inte kunnat träna så har jag istället utnyttjat tiden med att läsa om det. Jag började läsa boken "4 timmars kroppen", skriven av Timothy Ferris. Jag måste faktiskt säga att det är riktigt underhållande läsning om kost och träning, som omkullkastar många av de funderingar, teorier och rekommendationer som vi har idag gällande träning, hälsa och kost. Läs den!
 
 
Thomas.

Ta dig 46 min

Igår skrev ramlade jag ver flera videos gällande mat och träning, men jag tänkte ladda upp även denna video till er. Den här videon är för visso 46 min lång, MEN föreläsningen är värd att se.Den fäller fördomar och ger en kanske någon en lite annan syn på kosten?
 
 
 
 
 

Borde tallriksmodellen ändras?

 Tallriksmodellen%20d%C3%B6ms%20ut

Du gör valet!

Det kan vara svårt ibland att hitta tiden för att träna, speciellt om man som mig har 1000 andra saker man vill göra och inte vill varenda eviga dag stressa från mrogon till kväll. Därför tvingar jag mig inte att vara på gymmet varje dag. Mitt mål är att hinna med 2-3 tränignspass på gymmet varje vecka. Men det har blivit svårt nu när jag har praktik med olika skiftesarbeten (morgon - kväll - natt) + min häst som tar 3 h per dag varje dag + att jag ska hinna umgås med pojkvän, familj och vänner, så jag hinner inte med mer än 2-3 tränignspass per vecka eftersom gymmet inte är prio 1 alla gånger.
 
Träning är viktigt, verkligen, men inte allt för mig, viktigast för mig att göra exakt det jag vill göra och att må bra psykiskt, och med för mycket stress mår jag riktigt dåligt. Just nu har jag svårt att hinna med träningen eftersom det är utöver det vanliga stressiga programmet är koreografiövningar inför olika fashion shower och klädprovningar, sminkprovningar osv. Så den lilla lediga tid jag har spenderar jag helt slut på sängen eller soffan. 
 
Det är inte mening detta ska vara ett ursäktsinlägg till varför jag inte hinner träna, för skulle jag verkligen vilja hinna med mer träning skulle jag stiga upp kl 7 på morgonen och pallra mig till gymmet, men morgonträning är ingen hit för mig eftersom jag är enormt morgontrött! Jag vill hinna träna mera, men jag vill inte heller känna det som ett måste, då far allt det roliga bort. Så idag är min tanke att jag ska hinna med ett kort pass på gymmet ikväll efter praktiken, eftersom jag slutar 20:30 så skulle jag hinna till Sports Club till ca 20:50 vilket betyder att jag skulle hinna träna ungefär 45-50 min, och det är bättre än ingen träning alls. Förra veckan hann jag bara med ett träningspass eftersom jag var så slut med allt nytt efter första veckan på praktiken.. Så FY SKÄMS lilla lata mig!
 
Jo annars, så ska vi börja så småning om planera in en liten fotografering så det kommer lite nyare bilder hit till bloggen. Hoppeligen inom en månad är det nya bilder här! :) Vi måste bara fundera ut plats och tema och typ av bilder! :)
 
 
Tanken att få mina och T's träningspass att gå samtidigt sket sig för länge sedan då vi har så olika scheman

Haka på trenden


Ursäkta mig!

Alltså det här är inget reklam-plank, I know. Men då jag inte gjort något extra reklam över Karisma visningen har jag istället fått kommentarer "inte har jag vetat om det då du inte berättat" SÅ nu på fredag är det Karismas populära Fashionshow på strampen, med middag.
 
Alltså för 45 euro får du en super god tre rättersmiddag och dryck + en välkomst coctail och den uppskattade Fashion showen då. Förra året kunde man droppa in strax före showen (då gratis), men då var det inte lika bra åskådarplatser eftesom man då stod i baren.
 
Jag har ingen aning hur många platser/bord som finns kvar, men förra året sålde det slut fort så det lönar sig att kolla nu genast om det finns platser kvar. Alla var så nöjda förra året så konceptet med fashion show + dinner var genialt! Kläderna kommer då från Karisma och håret och smink fixar frisörerna på Artistica.
 
Bordsreservationer info@karismavaasa.fi eller 06 312 5513.
 
 
Från förra årets visning som var en succé

Jäkla förkylning!

Idag blir det en gym-fri lördag eftersom båda i detta hushåll dragit på sig en förkylning men mycket sjuk hals.. Känns ju lagom typiskt, men sådant är det. Bara att proppa i sig mycket vitaminer, finrexin och värktabletter!
 
Vi ursäktar vårt dåliga bloggande, men vår motivation ligger lite på låg nivå just nu så därför tänkte vi det skulle vara roligt att låta er skriva  era önskerubriker eller ämnen ni vill läsa om. Så brainstorma nu och kommentera några roliga rubriker och så skriver vi om dem nu här i mitten av kommande vecka. De får vara hur seriösa eller knäppa rubriker som helst :) Bring it on!
 
 

Kärt återseende

Det har nu igen varit VÄLDIGT dåligt med uppdatering från min sida. Orsaken är att ett nytt jobb har påbörjats som kräver en hel del tid. Dessutom har inte den där motivationen att skriva om träningen varit lika stor heller. Träningen har gått helt ok, ända tills för ca.1 vecka sedan då jag fick spysjukan. Det tog hårt på kroppen och jag har ännu inte heller kunnat återgå till normal träning.
 
Kom som bäst just hem från en föreläsning vid Åbo akademi. Med mig hem följde också en pizza. GÖTT!
 
Ovan är en bild hur min träning har framskridit. Ända fram till mitten av mars kändes det bra, men den senaste tiden har träningen inte varit motiverande. Borde kanske byta upplägg för att få variation?

Enkla övningar!

Jag är inget stort fan av den dramatiska svenska bloggaren Kissie, men jag kan erkänna att jag någon gång i månaden klickar mig in på hennes blogg, för jag fashineras nämligen lite över hur hon tränat sig själv i form (fast jag tror nog det var några bantningspiller med i bilden??). Även om hennes bild över hur smal man ska vara är galet smalt i mina ögon så tycker jag ändå det är sporrande i sig att se hennes bilder. Är du galen tänker säkert många nu, men jag tycker det bevisar lite att ger mig sig tusan på något så kan man få drastisk förändring. Har du bara ursäkter till varför du inte klarar av att träna (oftast p.g.a. tidsbrist eller sjukdom/smärta/ledproblem) så vill du bara inte tillräckligt, för vill man så hittar man en träningsform som passar en och kroppen och knoppen mår mycket bättre, ren fakta! 
 
Så jag delar med mig hit av video-klippen hon laddade upp också, för jag tycker de var bra för hemma träning, efterosm jag antar att alla ni som läser bloggen inte kanske äger gymkort, och även om ni gör det får ni nytta av videona!
 
Se och inspireras!
 
 
 
 

Du väljer själv!

Egentligen är jag lite tudelad med att skriva om träning när det kommer till kroppsvikt, för jag tycker att allt kretsar kring det idag. Men efter att ha fått en bättre inblick i sjukdomen anorexi och hur symtomen tar sig uttryck i verkligheten via praktiken så blev jag mycket berörd, och jag börjad tänka mera på det här med träning, mat och psykiskt välmående, så det här kommer bli en lång text, men hoppeligen inte allt för flummig!
 
Media har gett en så fel bild av hur en hälsosam kvinnokropp ska se ut, så att många mår så otroligt dåligt av att inte passa in i den smala "12-årings kroppen" som fullvuxna kvinnor ska passa in i idag, alltså , smala höfter, b-kupa till bröst, smala axlar, skarpa ansiktsdrag och du ska helst inte vara allt för lång om du inte är snygg som en modell. Har du päronrumppa, stadigare lår och runda ansiktsformer som mig, ja då "sucks it to be you!", ja så har det ordagrant stått i media. Jag försökte hitta en artikeln var det faktiskt stod så, men såklart hittar jag inte den nu när jag skriver om det här ämnen *suck*.
 
 
 
Jag kan inte säga att jag påverkades personligen av media när jag mådde dåligt över min kropp, (ni läsa om min berg-och-dal-bana i vikt här (klick)..) men jag vet att många andra i min omgivning kollar på kända tjejer och kvinnor och avundas deras kroppar, men det alla min fina vänner tycks glömma är att ALLA har olika utgångslägen, vissa måste tänka mera på vad de stoppar i sig för att hålla formen, medan andra inte ens behöver träna för att ha en smal figur, MEN det är här det blir lite farligt tycker jag, för även om någon är smal och kan vräka i sig chips och burgare utan att gå upp i vikt betyder inte det att kroppen är hälsosam, att vara smal är inte lika med att ha en hälsosam kropp!!!! Varför ska det vara så svårt att förstå, jag blir så ledsen!
 
 
Allt fler ser jag går på snabbdieter, dricker soppor, tar bantningspiller osv. och visst kan jag förstå det kan hjälpa en på traven, men jag skulle ALDRIG rekommendera det, det är en genväg som sen högst antagligen inte kommer att hålla, för när du slutat med soppan/dryckerna/pillren är det stor risk du går upp igen eftersom dina matvanor är inte korrigerade och din kost är inte stabil nog för att ge dig allt du behöver eller så ger kosten dig mer än du behöver. Jag vill egentligen inte skriva om att gå ner i vikt för jag gillar inte bantning, men då jag hör människor som ständigt pratar om viktnedgång vet jag ju att det finns flera som läser denna blogg som också ständigt har de tankarna i skallen, så då vill jag få skriva hur JAG tycker det ska gå till och tipsa om hur en stabil viktnedgång sker, och hur du stannar på din målvikt , ditt mål var kroppen mår bra! Ni får tycka jag är dryg, men jag anser min viktnedgång har varti den optimala och hälsosammaste. Det gick inte snabbt men jag har inte gått upp ett kg sedan jag kände mig nöjd med vikt och kropp! Jag har lovat vara ärlig här i bloggen (det finns redan så många ytliga träningsbloggar var allt är bara en dans på röda rosor), så här nedan kommer jag förklara min resa lite mera och vägleda så gott jag kan!
 
 1. Jag kan aldrig skriva för många gånger!! Först måste du må bra i knoppen innan du börjar göra något åt kroppen. Jag mådde dåligt av många orsaker den perioden i mitt då jag var som störst och jag tröståt som jag tidigare skrivit, men när jag fick hjälp av en underbar psykolog och blev riktad in på rätt bana igen kunde jag fokusera på rätt saker så småning om. Nu menar jag inte ni ska ta till psykolog om ni inte behöver, utan jag vill poängtera hur viktigt det är att du har rätt tankesätt gällande dig själv och din kropp innan du börjar åtgärna hur din kropp ser ut. Psykiskt välmående är största byggstenen du kan ha!!
 2. Du måste bara lära dig att utgå från din själv, din situation, ditt utgångsläge. Jag börjar bli trött och ledsen av att höra om hur folk vill se ut som Jennifer Aniston och bloggaren Kenza för att de har de "perfekta kropparna".. Är jag ända som inte tycker att de är så speciella, alla är vi ju vackra och de kvinnorna är ju precis som oss helt vanliga tjejer men sina unika utgångslägen! Men jag skulle aldrig kunna se ut som dem eftersom jag har en päronformad röv och stadiga ben, mina lår kommer alltid att gå ihop för jag är byggd så. Ska jag banta ner mig så låren inte rör vid varandra skulle inget finnas kvar av mig!! Nej, så nu älskade läsare får ni sluta ser hur andra se ut och fokusera på er själva, ni är alla unika vare sig ni vill tro det eller ej!
 3. Du måste göra upp mål och delmål som du ska nå påvägen till slutmålet. Mitt första delmål var att komma igång med träningen. Mitt andra delmål var att få bort centrimetrar och snabbt rann det av mig. på de första 5 träningsgångern hade jag om jag minns rätt tränat bort 12 cm på min kropp (mätt från, armar, ben, höfter, mage, bröst, låt, knä, vader)!! Det är mycket roligare att träna om du har små delmål så du ser när du får förändring. MEN AKTA DIG FÖR ATT STIRRA DIG BLIND PÅ VÅGEN, för den säger inte ens 50% av sanningen!! Muskler väger mer än fett!!
 4. Gör också upp en tidsplan och fundera över hur mycket du är villig att satsa. Fundera på hur rimligt är det att nå målen, ska du komma i ett par byxor som är en storlek mindre om 6 månader eller, ska du orka 20 kg mer i benpress inom 2 månader osv.
 5. Jag tycker inte man ska behöva vara rädd för att fråga om hjälp. Behöver du någon som slår med piskan på ryggen för att du ska få tummen ur, om du har inte kunskapen eller driven att komma igång, är det inte då värt att anlita en personlig tränar som hjälper dig i början? Jag vände mig till LadySlim och jag kan med handen på hjärtat säga jag inte skulle kommit igång om det inte vore för dem!
 6. Börja en träningsform som funkar för dig. När jag började träna igen skulle ett vanligt gym aldrig funkat, för min största svaghet är att jag jämför mig allt för mycket med hur bra jag varit på något, så när jag var på ett vanligt gym tänkte jag bara på hur mycket jag orkat tidigare, men på LadySlim var det en ny tränignsform som jag inte kunde jämföra mig med hur jag tidigare orkat eftersom jag inte utfört sådan träning tidigare. Du måste hitta det du tycker är roligt.
 7. Gruppträning är super bra i början! Arbis ordnar grupper, botniahallen ordnar grupper, gymmen drar gruppgymnastik osv. eller ta med någon vän och börja motionera jag lovar du kommer bättre igång!
 8. Sen när det kommer till maten, tänk på vad du stoppar i dig och var koncekvent! Ett tag vägde jag maten jag åt, men av naturen är jag lat så det lämnade bort ganska snabbt. Men vet du var kolhydrater, proteiner, fetter osv. finns, ja då klarar du dig med enkel matematik. Ät mindre kcal än du gör dig av med!
 9. BANTA inte utan börjar röra på dig och äta mindre men oftare. Kroppen behöver näring, får kroppen inte näring då du motionerar börjar den äta av din musklemassa till sist och du blir ett benrangel istället för att få fina muskler på din kropp. 
 10. Variera din träning så du inte tröttnar. Gå ut och gå, åk och simma, cykla till jobbet/skolan, börja rida, gå till gymmet osv. Variera så det känns roligt och inte blir uttjatat! Styrketräning förbränner bra! Jag var tidigare rädd att använda för mycket tyngder eftersom jag trodde att jag skulle börja se ut som en bodybuilder så jag körde med lättare vikter och tränade "uthållighet", men efter att jag börjat slänga på mer vikter ser jag större skillnader på min kropp och den blir tightare!! :)
 11. VIKTIGASTE PUNKTEN! Du ska aldrig ändra på din kroppsutseende för någon annan än din egen skull!!
Det jag avskyr mest är när jag hör människor klaga över sina kroppar/kondition gällande dittan och dattan, men de gör absolut ingenting åt det. Gör man inget har man inte rätt att klaga!! Samma tycker jag gällande politik, röstar du inte har du inte rätt att klaga! Jag låter kanske hård, men jag tycker hälsosamma tränignsmetoder och "bantnings-sätt" ska framföras mer och starkare. Jag menar sitter du och äter skräpmat ofta, mycket bröd eller bulla och inte rör på dig mycket, ja men då tusan kan du ju inte sitta och klaga. Gör något åt saken, för bättre blir det inte att ta en pizzabit till eller en till bulla. T.ex. jag burkar köra med att då jag  helst skulle vilja slänga mig ner i sängen då åker jag till gymmet den tiden istället. Som igår, då visste jag att jag skulle vara helt slut efter praktiken, så jag hade packat min gymväska på morgonen och tagit med den till praktiken, och eftersom jag cyklar förbi gymmet på hemvägen svängde jag in där efter praktiken så jag skulle få min träningen överstökad, för man måste arbeta emot sina ursäkter!! Tro mig, jag har haft MÅNGA (!!)  ursäkter för att slippa träna, Thomas kan intyga gällande det! Men man måste kämpa! ;)
 
 
 
Jag tycker inte alltid det är roligt att träna, ibland är det svinjobbigt och tungt, men maten smakar så mycket bättre efteråt, och jag kan med gott samvete äta godis eller en pizza då istället. Thomas är duktigare än mig på att avstå från sådant skräp, men för mig är det en livskvalitet att få unna sig en god kerrosateria från HESBURGER eller en capriccosa från pizzerian, men jag ger mig bara tillåtelse om jag har tränat samma vecka 2-3 ggr!! :) Jag beundrar de som klarar av att hålla sig borta från skräpmat, men jag känner inte jag behöver det, det är faktiskt gott med skräpmat ibland, det står jag för, men det skall vara måtta med allt bara!
 
Hoppas jag inte trampade någon på tårna nu eller gjorde någon upprörd, för min text är menat med all välmening och jag önskade bara flera kunde dela synen om hur en hälsosam kvinnokropp ska se ut och hur underbart fina alla är och har OLIKA utgångslägen.
 

Busy busy!

Igår åkte jag ut till gymmet för ett super snabbt träningspass, men bättre ät kort pass än inget alls. Jag tränade effektivt armarna i 35 min efter att ha värmt upp på crosstrainern i 5 min. Det gick riktigt bra fast jag var lite småsressad i slutet av träningspasset!
 
När jag cyklade hem så kändes det av i armarna när jag skulle hålla i styrstången så jag fick försöka hitta en ställning så inte armarna skulle krampa, haha. Jag måste väl ha lyckats ganska bra med träningen då på det korta träningspasset, eller hur? :)
 
 
Habaaa

Legendary!

Nåjaa, kanske inte deta här hör hit, men jag vill ändå dela med mig av upplevelsen kort! Gårdagens mode och skönhetskryssning var så otroligt rolig! Det hör nog till topp 5 av de roligaste showerna vi gjort so far!
 
Sammanhållningen mellan showerna var en 10+ poängare och det var så otroligt roligt! Showerna gick bra och jag fick den efterlängtade adrenalin rushen som jag saknat de senaste gångerna. Allt var så fantastiskt roligt! Vi visade upp träningsmode och festmode, så jag slänger några foton hit och inväntar några från Lizette (som var ny i gänget och helt underbart ljuvlig tjej), på en av hennes bilder blev jag lite chockad över mina rygg och axelmuskler, jag började ju snart likna Biffen-Thomas när jag spänner dem, haha! Ni lär få se den "seriösa" bilden inom kort!
 
Men nu ska jag visa lite bilder åt er! Kolla nu bara in den röda klänningen från Botuique Beauty. Den var en dröm att ha på och jag skulle så ha velat stoppa ner den i egen kasse istället för butikens. Den dag jag har några 100 euron över hoppas jag den finns kvar i butiken. Den satt som en smäck och jag kände mig som en prinsessa, precis som en klänning ska göra! Det måste vara en av Vasas bästa butiker Boutique Beauty!
 
 

Klänning: Boutique Beauty, Skor: Kookenkä, Hår och smink: Rantasalonki
 
Klänning: Boutique Beauty, Skor: Kookenkä, Hår och smink: Rantasalonki
 
Klänning: VILA, Skor: Kookenkä, Hår och smink: Rantasalonki
 

Kläder: Welmeteus, Hår och smink: Rantasalonki
 

Kläder: Welmeteus, Hår och smink: Rantasalonki
 
Jag diggar så sista bilden, den beskriver kanske bäst
stämningen under den långa dagen som var från kl 07-23

Off to the gym

Nu ska jag börja snart promenera iväg till gymmet, men inte för att träna utan för att bli upp plockad och åka vidare iväg till båten. Idag är det då skönhetskryssningen och modevisning på G + en liten shoppingrunda i Umeå! 
 
Båten är inte långt ifrån fullbokad så jag börjar vara ganska nervös, jag drömde båten gungade så alla modeller föll av catwalken, haha, vad har jag gett mig in på! Kanske det är någon av mina läsare som ska på med på mode och skönhetskryssningen??
 
Träna för mig och Thomas ni lite idag, vi har inte riktigt varit i skick för det alls på hela veckan! :(
 
 

Tjeeenare!

Jag tänkte försöka mig på ett träningspass idag, men jag ser jag inte kommer att hinna, tyvärr! Skolan först! Men istället tänkte jag tvinga mig upp tidigt i morgon och försöka mig på ett morgonträningspass 06:45 och BodyAttack.
 
Kanske lika bra jag vilar ännu idag då det är egentligen först idag jag känner mig bra i kroppen igen. Det har nämligen inte stått helt rätt till i magen för varken mig eller T sedan sverige, så antagligen har vi haft några bobbor i kroppen.
 
Nu tillbaka till tentboken! :)
 
 
Jag var ju ändu ut och gick i förrgår och red igår, så helt på latsidan är jag inte trots att jag inte är i salen varje dag. Det gäller bara att hitta vardagsmotionen man gillar! Äger man en häst finns det inga undanflykter, du ska ut dit varje dag!  Så därför är gymmet på andra plats  och inte första som för många andra tränignsnarkomaner! :)

Back on track!

Nå nu är vi hemma från resan och bloggen fortsätter som vanligt igen! Igår när vi kom hem fick jag konstatera jag hade feber, men är som tur idag feberfri, men kommer ändå ta det lugnt idag ännu eftesom jag har ont i halsen idag..
 
Men som tur var vi inte hur lata som helst i Sverige, utan vi hann på en löprunda och långpromenad, så det känns inte helt hemskt att ha vilodag idag.
 
Men något som känns hemskt är att komma tillbaka till vintern här i Vasa när man fått smaka på våren i Örebro!! Jag kunde ha min korta läderjacka där, men när vi kom tillbaka hit och jag steg ut ur bilen höll jag på att frysa ihjäl med bara läderjackan!! BURR!! Nu får nog snön ta och smälta bort här också!!
 
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!