Update om frakturen

Jag försöker hålla humöret uppe gällande foten men det går lite i vågor. När jag vä är och tränar känns det kul, men att ta mig till gymmet när man har värk i foten känns lagom sporrande. Det blev inget gym idag som var inplanerat p.g.a. hälsan, så jag ska se hur allt känns i morgon om jag åker och tar ett lugnare pass på gymmet på morgonen innan jobbet eller hur jag gör?
 
 
Just nu är jag mer rädd för att läkaren ska begränsa mig mera med ridningen som är min stora passion
 
Som tur har jag en toppen mamma som verkligen gör allt för en och kämpar för att man ska få rätt vård osv. så eftersom smärtan inte försvunnit, och det dessutom blivit sjukt ovanpå foten i ena benet (som jag är rädd är en annan fraktur) så är mina röntgenbilder av foten skickade till Mehiläinen och en ortopedisk läkare där som ska vara super. Det jag fått veta ytterligare nu då är att den här läkaren ska nu då kika på röntgenbilderna och därifrån då utgå vad som ska göras.. Förra läkaren jag var till pratade inte mycket om operation som alternativ, men nu är det ev. ett alternativ.. Men i mitten av nästa vecka borde jag å mera information om hur vi skall gå till väga. ska foten opereras? I så fall bilr det för mig att åka till Åbo. Skall foten börja tejpas på något annorlunda sätt? eller ska jag få ett skoinlägg som kostar skjortan?? Frågorna är många men hoppeligen får jag svar nästa vecka. 
 
Det enda jag vet nu är att det inte kan fortsätta så här, och jag är ganska så rädd att jag ska ha en till fraktur i foten eftersom det är där var det nu också tar sjukt är det område var det är vanligare med dessa stressfrakturer.. Men ni kan väl hålla tummar och tår för att jag slipper operation och att den här läkaren i Åbo är någon super läkare som vet exakt hur jag ska få foten bra igen.. 
 
 
Vem på mehiläinen skickade du dina bilder till?

2013-06-13 // 20:41:32
» Pia M

Det ordnar nog sig ska du se! :)

2013-06-14 // 05:33:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!