Baby, I'm back!

Det har varit skönt att ha en paus från bloggandet här om jag skall vara ärlig eftesom motivationen tröt där på slutet så kändes allt som ett måste att blogga, och det är ju inte det som jag vill! Men nu är jag tillbaka här med nya krafter och ensam bloggare denna gång. Motivationen räckte inte till för Thomas och det skall ju inte kännas som ett måste för honom heller att blogga.
 
Men som sagt, nu är jag tillbaka och fått rutin på träningen igen. Förra vecka kom jag på mig själv hur roligt jag börjat tycka det är att träna i salen nu när jag börjat se resultat. Förra veckan gjrode jag nytt personbästa i benpress med 3 x 10 och 120 kg!! Det ni, jag orkade bara 50 kg när jag började!
 
Trots att jag blivit starkare och tränar på gymmet 2-4 ggr/ vecka så är utgångsläget fortfarande det samma 176 cm och 65 kg, men istället har jag fått lite tightare mage, nu ska dit bara pumpas muskler! Mina axlar som fått fina muskler i somrast tappade lite fasthet kring hösten, men nu börjar axlarna bli mera muskulösa igen.
 
 
 
 
Mitt problemområde att få tight och starkt är fortfarande låren. Efter att jag fått diagnosen "stressfarktur" i trampdynan har det gjort det ytterligare svårt att träna benen eftersom inget får belasta trampdynan något extra eftersom det då gör ont! MEN jag har nu fått tid till magnetröntgen och tid att sitta ner och prata med en ortoped för att planera vad som skall göras med foten och om det blir operation. Jag hoppas på operation så jag får börja springa, hoppa och skutta utan att känna att det gör ont!
 
Hur har er träning funkat? Jag ska försöka hålla en bra uppdatering här MEN bara för att jag vill! :) Har ni några önskemål nu då det varit så lång paus vad ni vill läsa om, eller något ni undrat den tid det varit tyst här?
 
 
Bilderna är från instagram var jag uppdaterat undetiden bloggen haft paus om träningen. :)
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!