Jag vill inspirera till hälsa

Jag vet att jag inte är den största hurtbullen alla gånger, så därför funderar jag ibland varför jag driver en träningsblogg?? MEN varje gång kommer jag fram till att det finns andra som mig där ute som jag hoppas läser denna blogg som också vi vill få förändring med sin kropp och bli hälsosammare, för det är just ER jag vill inspirera och kämpa med tillsammans för att vi ska få rutin på träningen!
 
Vad sjuttsingen flummar den här bruden om tänker ni säkert nu? Eller vad är poängen med detta inlägg? Jo, jag har försökt se på mig själv, och funderat på vad jag riktigt påverkas positivt och negativt av med min träning. Det som får mig iväg till gymmet är när jag inte har något som stressar mig, när jag fått mentalt förbereda mig någon timme och fått i lugn och ro planerat in om det blir ett gympass i salen eller om jag skall gå på en ledd timme. Något annat som påverkar mig positivt är färgstarka kläder att träna i, DET ger mig energi, och lurar lite ögat att jag ser lite piggare och hurtigare ut än vad jag kanske känner mig innerst inne.
 
Men det som påverkar mig negativt då igen är när jag får dessa stunder då man jämför sig med andra!! NEJ, NEJ, NEJ, det får man inte göra, jag vet!! Men ibland får även jag dessa stunder (även om de stunder kommer mycket sällan nu för tiden!!) då jag tänker, "fan va hon har vältränad mage!" eller "shit vilka snygga muskulösa armar" eller "vilka snygga vältränade ben" osv. You know the drill. Så här om dagen då jag satt och åt lite nachochips när jag deppade över hur lat jag var, haha bra combo va? Där sitter jag och äter nachochips som jag dippar i ostdipp och surar över att jag är så lat och inte blir smalare och fastare, och så tar jag en stooor nacho och stoppar i munnen, hehe.. Ja, men till saken! Då när jag satt där började jag kika på de bilder jag tagit på min kropp och konstaterade att alla dessa bilder som bloggare tar på sina "perfekta" kroppar är ofta från en "smalhets vinkel", för i vissa av mina egna bilder såg jag mycket smalare ut än vad jag egentligen är beroende på vilken vinkel bilden var tagen från!
 
Det vi läser på bloggar och ser bilder av, de är inte helst nära hela sanningen! Även om det är träningsbloggar, så är det bara en sådan liten del av den människan vi ser. MEN jag tänker från och med nu bli ännu ärligare här på bloggen, för jag är lite små trött att läsa om alla super smala och spinkiga perfekte tjejer som tränar, så nu ska ni få se mera "vanlig" tjej (vad nu sen det är?) som tränar men också unnar sig en fet kerrosateria från Hesbruger om hon så vill. För det är viktigast vi mår bra. Anorexi och Bulimi är allt för vanligt idag så nu ska vi inte gå så långt, eller hur alla läsare?? Jag önskar att ingen skulle behöva få genomlida den sjukdomen, och de som lider av den önskar jag av hela mitt hjärta skulle inse vad de håller på med och kämpa sig ur den och söka hjälp! Ingen kropp mår bra av att svälta och bara träna, eller inte få ngåra kolhydrater och proteiner. Kroppen behöver fetter, proteiner, kolhydrater osv. men man behöver inte överäta sig.
 
Nej hälsosamma kvinnokroppar är vad jag vill se!! Muskler är inget fel på en kvinnokropp, jag vill ha mer synliga muskler (fast inte fitness-aktigt) och jag vill bli så hälsosam jag bara kan bli!!
 
 
För er som inte förstod min punkt om "smalhetsvinkel" så här nedan är bilder som är tagna SAMMA dag. Första till höger är fotat ur min "smalhetsvinkeln" och den första till vänster och bilden längst ner är ur den "bittra sannings"-vinkel eller vad ni nu ska kalla den ;) haha. Det är så här jag ser ut och alla har olika förutsättningar med träning, men alla kan börja träna, men det är som med att sluta röka. Man måste ha viljan att göra en förändring!!
 
 
 
 
Jätte bra inlägg! :)

Svar: Tack! :) // Annu
Annu Åkers

2013-03-12 // 12:13:20

Bra och fint inlägg som behövs!!:)

Svar: Va kul du tyckte det! :) Tack! // Annu
Annu Åkers

2013-03-12 // 13:47:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!