MOTIONSKAKAN

Äntligen börjar vi ha lite intressantare ämnen i skolan. Vi har studerat en del psykisk och fysisk hälsa under våren och denn bild fanns med i föreläsningsmaterialet så jag tänkte dela med mig av den hit.
 
 
 
 
Kanske någon av er sett den tidigare? Jag tycker den är mycket bra mall över hur man kan komma igång. Det behöver inte vara ett svettigt pass på gymmet för att man ska kunna klassa det som träning, eller om konditionen och musklestyrkan inte är så häv, set finns andra bitar av kakan man kan börja med!
 
Gör något som är roligt om du inte finner det roligt att åka till ett gym/träningshall, gå ut och gå med en vän, eller om du har egnahemshus/radhus,gå ut och pynja och på i trädgården. Äger du en hund, börja gå ut och gå i snabbare tempo och vart efter länger du på motionsrundan med hunden, till sist kan du kanske börja springa med hunden och ni båda får er träning avklarad.
 
Om man bara ser hinder finner man bara hinder, men om du istället ser möjligheter finns det bara möjligheter. Att träna skall vara roligt, det svåraste kanske bara är att hitta den sorts motionsform som man tycker är roligt, men försök få med dig en vän och pröva på olika former av träning så skall du se du hittar just din typ av träning.
 
 // Annu





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!